Iliev dočekao i svojih pet minuta, nakon derbija o Sumi i za klasu boljem Partizanu!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev dočekao i svojih pet minuta, nakon derbija o Sumi i "za klasu boljem Partizanu"!

Bivši funkcioner "crno-belih" nije krio zadovoljstvo.

Sejduba Suma bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu Partizana u 161. Večitom derbiju.

Veliki razlog za zadovoljstvo imao je bivši sportski direktor "crno-belih" Ivica Iliev koji je i zahtevao njegovo dovođenje u Humsku.

"Suma je postigao gol i protiv Olimpijakosa, protiv Videotona, već je bio strelac i u derbiju, važan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio za ulazak u Ligu Evrope i s obzirom na broj utakmica koje je odigrao - malo ko može da se podiči sa takvom statistikom u derbijima", pohvalio ga je Iliev koji je potom analizirao meč, prenosi Mondo.

"Viteštvo je danas bilo prisutno na terenu. Na kraju jedna vanserijska igra Partizana. Moramo da kažemo najiskrenije da imamo dve fantastične ekipe u Evropi. Partizan je taj koji je dominirao u finalu Kupa i evo sada u ovom derbiju, a dobili smo oba meča. Bili smo minimum za klasu bolji u tim mečevima", kazao je Ivica Iliev i potom govorio o igri Crvene zvezde.

"O statistici da ne pričam, ne samo o utisku tokom utakmice, Zvezda nije imala šut u okvir gola. Partizan je promašio dosta šansi i imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta. Imamo zajedništvo, razumeće ljudi o čemu pričam...".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.