Iguain se vraća u Italiju, Barzalji napustio Juve

Izvor: RTS, 14.Maj.2020, 18:29

Iguain se vraća u Italiju, Barzalji napustio Juve

Napadač Juventusa Gonzalo Iguain trebalo bi u petak da se vrati u Italiju iz Argentine, posle čega će biti u dvonedeljnom karantinu. Loša vest za "Staru damu" je da je stručni štab napustio Andrea Barzalji.
Juventus polako skuplja ekipu za nastavak sezone, a Argentinac Gonzalo Iguain trebalo bi da se vrati u Torino u petak.

Iguain je dobio dozvolu da ostane duže u otadžbini, pošto mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << majka obolela od kancera. Napadač bi u četvrtak trebalo da krene nazad za Italiju, posle čega će biti u dvonedeljnom karantinu.
S druge strane, ekipu Juventusa napustio je Andrea Barzalji, član stručnog štaba.
Barzalji je bio član Juventusa od 2011. godine, a osvojio je osam uzastopnih Skudeta.
Po okončanju fudbalske karijere dobio je mesto u stručnom štabu tima, a bio je zadužen za rad sa štoperima, dugogodišnjim kolegama Kjelinijem i Bonučijem, ali i mladim snagama De Lihtom i Demiralom.
La Stampa prenosi da je Barzaljijeva odluka konačna, ali da nisu poznatimotivi odlaska iz Stare dame.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.