Iguain i Ibrahimović u tandemu? Evo šta kaže Argentinac

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain i Ibrahimović u tandemu? Evo šta kaže Argentinac

Sve je više spekulacija o tome da bi Šveđanin mogao da se vrati na "San Siro", gde je sada glavni napadač bivši igrač Reala, Napolija i Juventusa.

Poznato je kako je Iguain ovog leta završio na "San Siru", nedavno je i sam napadač govorio o odlasku iz Juventusa, a sada postoji mogućnost da dobije konkurenciju u vidu Zlatana Ibrahimovića.

Sve više se pominje da bi Ibra mogao da napusti LA Galaksi i ponovo obuče dres "Rosonera", a Maldini i Leonardo se trude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da to ispune.

"To da li će on doći, to morate druge osobe u klubu da pitate. Ja mogu da vam kažem da volim da delim teren sa velikim igračima, a Ibra je veliki igrač", rekao je Argentinac kada je upitan za Ibrahimovićev dolazak.

Očigledno da je argentinski napadač svestan da bi Šveđanin stvarno mogao u januaru da pojača Milan, a da li bi tada bilo mesta za obojicu na terenu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.