Igraš za 25 miliona po sezoni i povredi te pomoćni sudija...

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraš za 25 miliona po sezoni i povredi te pomoćni sudija...

Bizarno je preslaba reč...

Aleksis Sančez se povredio.

I to na bizaran način.

Naime, dok se zagrevao kraj aut linije, sudario se sa pomoćnim sudijom i sada je pod znakom pitanja za meč FA kupa protiv Čelsija u ponedeljak.

Čileanac je trebalo da uđe umesto povređenog Lingarda, sada Solskjer ima sve vrste problema, osim Lingarda, pod znakom pitanja je i Marsijal.

Sudija, Fabijano Preti je bio jači u duelu, a ova povreda Sančeza spada u jedne od bizarnijih u istoriji fudbala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Za nevericu: Sančes se povredio posle sudara sa pomoćnim sudijom

Izvor: B92, 14.Feb.2019

Loša sezona za napadača Mančester junajteda Aleksisa Sančesa postala je još gora jer se Čileanac povredio na bizaran način na meču sa Pari Sen Žermenom...Aleksis je bio prinuđen da sa klupe uđe u igru umesto povređenog Džesija Lingarda, ali se na zagrevanju i sam povredio...Reprezentativac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.