Igrač povredio glavu, sudija mu pokazao crveni karton za simuliranje! /video/

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač povredio glavu, sudija mu pokazao crveni karton za simuliranje! /video/

Na jednoj utakmici belgijske niže lige u fudbalu dogodio se skandal o kojem čitava zemlja danas priča.

Sudija na utakmici Templev - Kvevi pokazao je crveni karton fudbaleru Žilijemu Lekomu zbog navodonog simuliranja u kaznenom prostoru gostiju a ispostavilo se da je igrač prilikom duela zaradio blaži potres mozga i nagnječenje rebara.

"Inteligentnog" sudiju nije pokolebao ni ulazak lekarske ekipe na teren, odnošenje igrača i brzo ukazivanje pomoći već je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve to reagovao vađenjem kartona iz džepa.

Domaći igrači zaprepastili su se njegovom odlukom, protivnički su ga gledali takođe u neverici, dok se tim lekara samo ironično nasmejao i otišao sa terena.

U svim sportskim emisijama pušten je ovaj video-snimak a mnoge uvaženije kolege dotičnog sudije pokušale su da ga opravdaju činjenicom da igrači danas sve više glume kako bi dolazili do jedanaesteraca ili slobodnih udaraca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isključio igrača na nosilima

Izvor: RTS, 06.Mar.2012

Žulijena Lekomta ni činjenica da je na nosilima iznet sa terena, ali ni naknadno utvrđeni potres mozga, nisu spasili crvenog kartona zbog – simuliranja. ..Krajnje neverovatna scena odigrala se na jednoj niželigaškoj utakmici u Belgiji, nakon sudara glavama dvojice fudbalera u kaznenom prostoru...Lekomtu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.