Igrač mu poginuo, Šuker ne zna ni kako se zvao

Izvor: B92, 11.Apr.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrač mu poginuo, Šuker ne zna ni kako se zvao

Predsednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker obrukao se tokom davanja izjave jer je pogrešno izgovorio ime preminulog hrvatskog fudbalera Hrvoja Ćustića.

Ćustić je poginuo u najvećoj tragediji hrvatske fudbalske lige.

Šuker je u SAD gde ugovara detalje vezane za prijateljsku utakmicu Meksika i Hrvatske. On je tokom intervjua istakao da bi voleo da se utakmica igra u zadarskim Stanovima.

"Želimo igrati u Zadru da pomognemo zajednici, ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i klubu. Znate da je tamo jedan igrač poginuo, da, Ćosić. Želimo mu odati počast", rekao je Šuker.

Kako piše Večernji list, njegov gaf posebno čudi jer je bio na devetogodišnjici od pogibije Hrvoja Ćustića, pre desetak dana.

Ćustić je bio igrač Zadra i po potrebi je igrao u veznom redu i napadu. Nakon duela sa Tomislavom Jurićem iz Cibalije 29. Marta 2008. godine, Ćustić je glavom udario u betonski stub i zadobio nagnječenje mozga i frakturu lobanje.

Iako je u početku delovalo da će sa njim sve biti u redu, četiri dana posle povrede stanje se pogoršalo, a Ćustić je 3. aprila preminuo.

U trenutku pogibije, imao je 25 godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šuker ne zna prezime igrača koji je poginuo u Zadru

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2017

Davor Šuker predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza obrukao se tokom davanja izjave jer je pogrešno izgovorio ime preminulog hrvatskog fudbalera Hrvoja Ćustića koji je poginuo u najvećoj tragediji hrvatske fudbalske lige...Šuker je u SAD gdje ugovara detalje vezane za prijateljsku utakmicu Meksika...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.