Igra za Ajaks, a javno pozira u Barsinoj opremi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 09:16

Igra za Ajaks, a javno "pozira" u Barsinoj opremi! (foto)

Jedan od najtraženijih bekova izgleda nema dilemu gde želi da nastavi karijeru.

Seržinjo Dest je prethodnih dana iskočio u prvi plan kao potencijalna meta Barselone, a od ranije se zna da ga juri i Bajern Minhen.

Ovaj 19-godišnji bek mogao bi da napusti Ajaks za 20 miliona evra, ali Barselona u ovom trenutku nema para, tako da je u ovom trenutku njegov transfer nerealan.

Ipak, to ne znači da Dest može na svom Instagramu da pozira u opremi Barselone! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Dest je podelio "story" na kom se lepo vidi da nosi opremu katalonskog kluba, i ubrzo se ovo proširilo društvenim mrežama.

Očekivano, katalonski mediji su ovu fotografiju momentalno podelili na naslovnice kao jasna Destova poruka i za Barsu i za Ajaks.

Dest je, inače, veoma brz i ofanzivan desni bek, setite se samo kako ga je Dušan Tadić "proslavio" kada ga je kritikovao tokom utakmice jer ne stoji na svom mestu...

📸 — Barça transfer target Sergiño Dest recently posted himself on Insta wearing a club jacket. pic.twitter.com/DYwucPZcZb

— Barça Universal (@BarcaUniversal) May 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.