Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2017, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igokea se vraćala, ali nije mogla do preokreta protiv Mornara

Igokea je poražena od Mornara rezultatom 87:83 u posljednjem meču 8. kola ABA lige.

Šampion BiH nekoliko puta se vraćao u igru, a kada se činilo da će uslijediti infarkt završnica, Strahinja Mićović postigao je trojku petnaest sekundi prije kraja za 86:81 i tako presudio svom bivšem klubu.

Ekipa Dragana Bajića nakon prvog poluvremena u kojem je bila na rubu ponora, kada je imala "minus 12" u nastavku je svo vrijeme bila između pet i deset poena zaostatka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sve do pet minuta do kraja, kada je serijom 7:0, od 75:65 stigla do 75:72, nakon trojke Radivojevića i poena večeras odličnog Ponjavića.

Nidam je trojkom za 80:72 ponovo zabrinuo Bajića koji je morao da pozove tajm aut, a nakon njega uslijedila je nova serija Igokee.

Ponjavić je pogodio van linije 6,75, a potom je Malkolm Li prvo pogodio jedno slobodno bacanje, a zatim zakucao za 81:78.

Mladi Ponjavić potpuno je vratio neizvjesnost smanjivši na 83:81, poslije koša i dodatnog slovodnog bacanja, međutim, tada je na scenu stupio Mićović i 15 sekundi prije kraja definitivno riješio meč.

Li je uspio da smanji na 86:83, međutim, nije ostalo više vremena, igokea je morala da pravi faul, a Ros je pogodio jedno bacanje za konačnih 87:83.

Najzaslužniji za trijumf Mornara bili su Nidam sa 22 postignuta poena i Ros sa 14 poena, dok su se kod igokee istakli Li sa 18 i Ponjavić sa 16 poena.

(Mondo.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.