Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2021, 11:42

Idealna opcija za Šaponjića, na proleće konkurencija Negredu i Lozanu?

Srpski napadač se odlično uklapa u profil igrača koji treba Kadizu

Javljali su se Sporting, Valjadolid, Selta i Gimarais, a Ivan Šaponjić je imao samo jedan uslov, da nastavi da igra u Primeri. Stoga je odlazak u Vigo predstavljao najidealniju opciju za srpskog napadača. Ipak, pojavila se još jedna više nego ozbiljna konkurencija iz Primere. Kako piše EL Desmarque Kadiz ove zime traži napadača, a Šaponjićev profil se idealno uklapa u želje Alvara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Servere.

Šaponjiću su minutu neophodni, a u Kadizu uveravaju da to mogu da mu pruže, iako bi mu konkurencija bili Alvaro Negredo i Antoni Lozano. Ipak, činjenica je da Kadiz ove sezone ima ogromnih problema sa efikasnošću, postigao je samo 17 golova na 19 utakmica i pojačanje u navali mu je neophodno. I pored svih problema, Andalužani su plasiranu na sjajnu osmu poziciju Primere i tu će moći da ostanu samo ukoliko poprave ovaj segment igre.

Kadizova prednost u odnosu na direktnu konkurenciju iz Primere jeste to što klub gaji odlične odnose sa Atletiko Madridom, sa kojim Šaponjić ima ugovor do juna 2022. godine.

Srpski napadač je u Madrid stigao na leto 2019. godine, ali je zabeležio svega četiri nastupa u svim takmičenjima kod Čola Simeonea. Ukoliko bude došao u Kadiz, Šaponjiću bi u prilagođavanju na ekipu sasvim sigurno od velike pomoći bio Filip Malbašić, koji je prošlog leta stigao iz Tenerifa.

El Desmarque piše da Malbašić ove zime ima otvorena vrata da u slučaju povoljne ponude napusti klub, ali da mu je ipak najbolja opcija da ostane na stadionu Ramon de Karansa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.