Ibri ostale dve opcije, kojem će se carstvu prikloniti?

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibri ostale dve opcije, kojem će se carstvu prikloniti?

Zlatan Ibrahimovića mora da odluči između dva kluba.

Zlatan Ibrahimović je juče bio u Milanu, u pitanju su marketinške obaveze, ali mediji na Apeninima insistiraju da ima ponudu "Rosonera".

Što se tiče Bolonje, priče su utihnule, izgleda da je preskup, da Mihajlović traži tri pojačanja, po jedno u svakom delu tima.

Ali, Milan ima argumente, Ibrahimović bi se vratio u veliki klub, mada su "Rosoneri" na niskim granama. Pitanje je ponude i Ibrahimovićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << volje, u Milanu veruju da bi njegov dolazak razigrao i ostale fudbalere poput Pakete, Susa i Čahanoglua.

Sa druge strane, Ibrahimovićev prioritet ostaje Amerika, ne želi u Aziju, nada se da će mu Galaksi ponuditi ponovo 7.5 miliona za narednu sezonu i to mu je prva opcija.

Ima još vremena da razmisli do januara, ali očigledno je da su ekipa iz MLS i Milan jedini u igri.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.