Ibrakadabra, Mesi, Kvaljagol - Glasajte za osvajača Puškaša! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrakadabra, Mesi, Kvaljagol - Glasajte za osvajača "Puškaša"! (video)

Izašli su nominovani za najbolji gol prošle sezone.

Uzeti su svi golovi koji su postignuti u periodu od 16. jula 2018. godine do 19. jula ove godine.

Favoriti su definitivno Mesi sa sjajnim golom protiv Betisa, onda Zlatan Ibrahimović koji gospodari MLS ligom u svom tekvondo stilu.

Tu je takođe i veteran iz Sampdorije, Fabio Kvaljarela a i Premijer liga ima svog predstavnika u liku i delu Džejsona Pančeona i "rakete" u duelu sa Mančester Sitijem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Glasanje se zatvara 1. septembra. Najbolja tri gola po odabiru publike žiriju FIFA Legendi koji će odlučiti dobitnika "Puškaša" za 2019. godinu.

🚨 #PUSKAS AWARD 🚨

The ten candidates have been revealed 👀

Vote now 🗳️👇

— FIFA.com (@FIFAcom) August 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mesi i Ibra predvode kandidate za najlepši gol godine

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je listu od 10 kanidata za nagradu „Ferenc Puškaš“, koja se dodeljuje strelcu najlepšeg gola u godini...Za najatraktivniji pogodak konkurišu Lionel Mesi iz Barselone, Zlatan Ibrahimović, član LA Galaksija i Fabio Kvaljarela, kapiten Sampdorije...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.