Ibrahimović propušta utakmicu protiv Lacija

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 15:14

Ibrahimović propušta utakmicu protiv Lacija

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da će fudbaler Zlatan Ibrahimović propustiti predstojeću utakmicu sa Lacijom u Seriji A.

Fudbaleri Milana u ponedeljak od 20.45 u Rimu igraju protiv Lacija.

Ibrahimović je propustio i prethodnu utakmicu protiv Sasuola u sredu, a u timu nije bilo ni Tea Ernandesa.

"Teo se oseća bolje, juče je delimično trenirao sa ekipom i mogao bi da bude na raspolaganju ako danas bude obavio ceo trening u grupi", dodao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trener milanskog tima.

Posle 32 kola u Seriji A, Milan je drugi na tabeli sa 66 bodova i ima 10 bodova zaostatka za vodećim Interom, ali i bod više od Atalante i Juventusa na trećem i četvrtom mestu.

Napoli je peti sa 63 boda, a Lacio na šestom mestu ima 58.

"Ove 32 utakmice pokazale su da smo jači od svake ekipe, izuzev Intera. Mi smo se jedini suprotstavili crno-plavima. Imamo cilj, nismo imali sreću nego smo na ovoj poziciji jer smo to zaslužili. Ne smemo misliti o neuspehu u borbi za plasman u Ligu šampiona, dokazali smo da smo jaki, ali moramo tako da nastavimo do kraja", rekao je Pioli.

"Oni koji ne završe među prve četiri ekipe biće razočarani. Utakmice protiv direktnih rivala sada vrede dvostruko. Utakmica protiv Lacija je važna za obe ekipe. Lacio je jak, igrali su ove sezone u Ligi šampiona, već smo ih pobedili, ali naše utakmice su uvek izjednačene", dodao je on.

Pioli je rekao da ekipa ne sme da se plaši izazova.

"Ako bežite, strah će vas pratiti. Naš moto je - ako želiš, možeš. Ostalo su samo izgovori. Mislili smo da će 75 bodova biti minimum za plasman u Ligu šampiona. Ima ekipa koji mogu da pobeđuju u serijama, ali za sada moramo da se koncentrišemo samo na svaku narednu utakmicu", naveo je Pioli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.