ZVANIČNO: Ibrahimović napustio Mančester junajted (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Ibrahimović napustio Mančester junajted (FOTO)

Karijeru je počeo u Malmeu.

Zlatan Ibrahimović nije više član Mančester junajteda.Šveđanin je imao ugovor sa čelnicima Junajteda do kraja sezone, ali su mu čelnici Đavola izašli u susret i dali mu raskid ugovora da bi mogao da potpiše za LA Galaksi, što će on i učiniti do kraja nedelje.

BREAKING: Zlatan @Ibra_official is close to leaving @ManUtd, with his next move believed to be @MLS, according to Sky sources. #ssn pic.twitter.com/lUfSIUyX49 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— Sky Sports News (@SkySportsNews) March 22, 2018

Za njegov odlazak saglasnost je dao i menadžer Žoze Murinjo. Transfer u LA Galaksi mogao bi da znači i neophodnu minutažu jer Ibrahimović nije isključio mogućnost da se "reaktivira iz reprezentativne penzije" i zaigra za Švedsku na Mondijalu u Rusiji. "Ibrakadabra" je počeo karijeru u Malmeu, a zatim igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan i Pari Sen Žermen.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.