Ibra ošamario čoveka sa leđa, jer ga je - zgazio!

Izvor: Mondo, 22.Maj.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra ošamario čoveka sa leđa, jer ga je - zgazio!

Posle prvih golova stiglo je i prvo Ibrahimovićevo isključenje u MLS, posle kojeg će ga sačekati verovatno oštra kazna.

Nije prošlo mnogo do trenutka kada su se Amerikanci, nakon neospornog fudbalskog umeća i neizostavnih samouverenih izjava, uverili i koliko je prgav Zlatan Ibrahimović.

Ovaj 36-godišnji Šveđanin balkanske krvi opalio je prethodne noći šamar i to s leđa fudbaleru Montreal Impakta samo zbog toga što mu je nehotice stao na stopalo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Zbunjeni Majkl Petraso uhvatio se za lice i pao na travu, shvativši šta je uradio i Ibra je pokušao na isti način da "omekša" sudiju Ismaila Elfata, međutim to je bilo nemoguće jer je arbitar na raspolaganju imao VAR tehnologiju uz koju je mogao jasno da vidi šta se dogodilo i jasno da pokaže veteranu put u svlačionicu već u 40. minutu.



Izvor: YouTube

Sa igračem manje, Los Anđeles Galaksi se grčevito branio i uspeo iz jedne akcije u 75. minutu da postige gol preko Ole Kamare za konačnih 0:1 i prekid loše serije rezultata nakon čega se ekipa zadržala na skoru 4-6-1.

El-Ej će bez Ibrahimovića igrati "Kalifornijski klasiko" sa San Hoze Kvejksom za vikend, mada je za očekivati da MLS i oštrije kazni Ibrahimovića za prvi crveni karton od januarskog transfera iz Mančester junajteda.

Ibra je na debiju postigao dva spektakularna gola i kreirao preokret za pobedu od 4:3 nad gradskim rivalom LAFC, ali je od tada samo još jednom zatresao mrežu i tri puta asistirao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.