Ibra napunio mreže u SAD, sada će napuniti i džepove, obara rekord Rikija Kake!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra napunio mreže u SAD, sada će napuniti i džepove, obara rekord Rikija Kake!

Iskusni Šveđanin je rešio da ostane u Sjedinjenim Državama, kako stvari stoje, postaviće i rekord.

Zlatan Ibrahimović je pre godinu dana stigao u Los Anđeles, gde je potpisao ugovor sa Galaksijem.

Nije uspeo da pomogne ekipi iz "Grada anđela" da se domogne doigravanja, ali je odigrao sjajnu sezonu, postigao je 22 gola i upisao 10 asistencija.

Kako se Galaksi nije domogao doigravanja, krenule su priče o Ibrinom povratku na "Stari kontinent", Milan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio ozbiljno zainteresovan.

Ipak, sjajni napadač na kraju donosi odluku da ostane još godinu dana u Sjedinjenim Državama, odlučio je da produži saradnju sa LA Galaksijem.

Ekipa iz Los Anđelesa je ozvaničila da će Ibrahimović i narednih godinu dana provesti sa njima, a sada su otkriveni i uslovi ugovora koji je Zlatan parafirao.

Naime, on bi u narednih godinu dana trebalo da inkasira između sedam i 7,5 miliona američkih dolara.

Podsetimo da je minule sezone zarađivao 1,5 milion dolara, te je očigledno dobio veliku povišicu, a njegov ugovor je tako postao i najveći u istoriji MLS lige.

Najplaćeniji igrač pre Ibrahimovića bi je Riki Kaka, koji je u dresu Orlanda zarađivao 6,66 miliona američkih dolara godišnje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.