IZNENAĐENJE NA KALEMEGDANU: Tinejdžer savladao Lasla Đerea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 16:27

IZNENAĐENJE NA KALEMEGDANU: Tinejdžer savladao Lasla Đerea!

Meč za treće mesto.

Na teniskim terenima na Kalemegdanu održava se teniski SK Soccer Kup. U isčekivanju finalnog meča između Filipa Krajinovića i Damira Džumhura odigrao se susret za treće mestu. Marko Miladinović savladao je favorizovanog Lasla Đerea sa 2:1 (0:4, 4:1, 4:1).

Iskusniji od dvojice tenisera, Laslo Đere, lako je osvojio prvi set i iskoristio tremu mladog Miladinovića. Za samo 10 minuta, 80. igrač sveta nije protivniku dao ni promil šanse, pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u sva četiri gema , za 1:0.

Drugi set je bio sušta suprotnost, Marko Miladinović se "probudio". za 17. minuta osvaja drugi set rezultatom 4:1 i poravnjava rezultat u setovima na 1:1.

U odlučujućem, trećem setu, viđena je identična situacija kao u drugom, isti rezultat, za isto minuta i pomalo iznenađujuća pobeda tinejdžera iz Beograda.

Marku Miladinoviću će ovo predstavljati veliki podstrek za nastavak sezone, trenutno 466 teniseru planete je ovo prva pobeda nad igračem koji je u top 100.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.