IZNENADILI SU ITALIJANE: Ali bukmejkeri i dalje NE VERUJU Zvezdi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENADILI SU ITALIJANE: Ali bukmejkeri i dalje NE VERUJU Zvezdi! (FOTO)

Crveno-beli u drugom kolu gostuju prebogatom Pari sen Žermenu.

Remijem protiv Napolija fudbaleri Crvene zvezde načinili su ogroman uspeh osvajanjem prvog boda u Ligi šampiona. Iako je Milojevićev tim uspeo da zaustavi 11 puta skuplji sastav tima pod Vezuvom, svetske kladionice i dalje ne veruju srpskom prvaku.

UEFA DO ZORE TRAŽILA PROPUSTE: Evo šta se dešavalo na Marakani posle remija sa Napolijem

TRANSFER BOMBA NA OSTRVU: Murinjo krade Arsenalu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od NAJBOLJIH fudbalera! (FOTO)

DELIJE OBRATITE PAŽNJU: Bliži se dan utakmice, evo kada počinje prodaja ulaznica za DERBI

Naime, uprkos sjajnom rezultatu i tome što su posle prve runde na tabeli ispred narednog rivala PSŽ-a, bukmejkeri su podigli granicu na Crvenu zvezdu da će proći grupnu fazu takmičenja.

Pred duel sa Italijanima, koeficijent da će Zvezda biti pobednik grupe iznosila je 101, a sada je čak 176!

Kvota za plasman u osminu finala sa bilo koje pozicije u grupi skočila je sa 21 na 23, dok sa druge strane stanje je nepromenjeno kada je reč o mogućnosti crveno-belih da ponove uspeh iz Barija (kvota 1.001,00), kao i šanse da neko od Zvezdinih igrača bude najbolji strelac u Ligi šampiona - Ričmond Boaći (2,65), El Fardu Ben (3,05), Marko Marin (7,00)...

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.