IZLIV EMOCIJA: Pogledajte kako su Petrović i Stanković proslavili majstoriju Zvezdinog veziste (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZLIV EMOCIJA: Pogledajte kako su Petrović i Stanković proslavili majstoriju Zvezdinog veziste (FOTO)

Šampion pobedom krenuo u odbranu trona.

Crvena zvezda je uspešno preskočila prvu prolećnu prepreku. Sa gostovanja Čukaričkog, tim Dejana Stankovića vratio se sa maksimalnim učinkom, zahvaljujući golovima Veljka Nikolića i Njegoša Petrovića.

Majstorija Zvezdinog veziste, kada je u 14. minutu projektilom sa više od 30 metara pogodio mrežu Brđana, ušla je u konkurenciju za najlepši potez 21. kola Superlige Srbije.

Petrović je i na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama dobio veliki broj pohvala, komentari su stizali u nizu, ali je njegova proslava pogotka zavredela najveću pažnju.

Ovo je Zvezda kakvu želimo.Zapamtite dobro ovu sliku. Čukarički 0:2 Crvena zvezda 🔴⚪🔴⚪

A post shared by @ zvezdo__ljubavi on Feb 15, 2020 at 8:40am PST

Njegoš je posle gola pritrčao treneru Stankoviću da zajedno proslave majstoriju. Tim povodom usledio je jedan od komentara:

- Ovo je Zvezda kakvu želimo. Zapamtite dobro ovu sliku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika sa meča Čukarički - Crvena zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.