IZDRŽI, NOLE: Katastrofa na startu protiv Nadala, ali onda - PROMENA! Svi se uzdaju u Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 20:37

IZDRŽI, NOLE: Katastrofa na startu protiv Nadala, ali onda - PROMENA! Svi se uzdaju u Đokovića

Može on do preokreta!

Novak Đoković i Rafael Nadal igraju polufinalni meč Rolan Garosa.

Prvi set je počeo katastrofalno, Španac je nakon uvodnih brejk lopti za Novaka uspeo da se oporavi i stigne do 5:0 u gemovima.

Off to the races 🏃‍♂️@RafaelNadal barrels out of the starting blocks 5-0, breaking the Djokovic serve twice, and survives pushback to earn the first set 6-3. #RolandGarros pic.twitter.com/sFqpa1I2Na

— Roland-Garros (@rolandgarros) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << June 11, 2021

Danas počinje Evropsko prvenstvo, a prvi favoriti za titulu su Francuska i Engleska, na koje je kvota 6,00. Slede Belgija i Nemačka s kvotom 8,00, pa Španija i Portugalija (9,00)… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za osvajača EURO 2020.

Činilo se da će to biti ubedljivo osvajanje seta, ali je Nole uspeo da se oporavi i poremeti protivnika. Stigao je do 5:3 i imao djus na servis Španca kojim je mogao potpuno da se vrati u set. Nažalost, nije uspeo da uzme još jedan brejk i Nadal je slavio 6:3.

Bez obzira na slab start srpskog asa, jasno je da prisustvujemo još jednom istorijskom meču dva velikana tenisa i da će biti uzbudljivo do samog kraja.

Uživo prenos možete pratiti OVDE.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.