IZDAJA VEKA: Ibra ODABRAO novi klub! Navijači mu OVO neće zaboraviti! Pominju nož u leđa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 16:33

IZDAJA VEKA: Ibra ODABRAO novi klub! Navijači mu OVO neće zaboraviti! Pominju nož u leđa!

Već su ga žestoko kaznili.

Iako u Milanu nestrpljivo čekaju da se Zlatan Ibrahimović priključi treninzima i pridruži ostalim prvotimcima, to se po svemu sudeći neće dogoditi.

Ako je verovati rečima sportskog direktora Hamarbija Jespera Jansona, Šveđanin će karijeru nastaviti u klubu gde ima vlasnički udeo.

Uprkos činjenici da je blistavi fudbalski put počeo u Malmeu, ljutom rivalu ovog kluba, pa je Zlatan "uhvaćen" i u zelenom dresu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Hoće li doći da igra ovde? Verovatno, mislim da hoće, ali samo Zlatan zapravo zna. Nikad nije rekao nešto konkretno, a ja ne moram ni da ga pitam ili mu kažem da ga želimo. Dovoljno sam ga upoznao da neće reći ništa dok ne bude sto posto siguran. Očito to bi verovatno bio potez zbog kog bih verovatno eksplodirao. Osećam da smo bliski, dobro se znamo i nadam se da je zajednički osećaj. On je vrhunski profesionalac i sve radi veoma inteligentno - rekao je Janson.

Operativac Hamarbija je naglasio da je legendarni Šveđanin tokom pauze došao u Hamarbi da trenira, pa je klub dospevao na naslovne strane mnogih svetskih medija upravo zbog Zlatanovog prisustva u njemu.

Ibrahimovic could sign for Hammarby when his AC Milan contract ends, says Swedish club's sporting director https://t.co/C2X11eEA1z pic.twitter.com/roY74eVsVm

— Sporting News Soccer (@SN_CA_Soccer) May 11, 2020

- To je dalo dodatnu motivaciju timu, imajući u vidu okolnosti, nije bilo lako da motivišemo igrače, ali je onda došao Zlatan i svi su to primetili. On takođe želi da se upozna sa našim radim, raspitivao se. To je ojačalo moj utisak da želi da dođe jer bi da uradi nešto veliko - istakao je Janson.

Ostaje da se vidi kako će ovaj potez proći u Malmeu, pošto su navijači njegovog matičnog kluba, Ibrino ulaganje u Hamarbi okarakterisali kao izdaju veka i zbog toga mu, ubrzo po postavljanju, demolirali Zlatanov spomenik ispred stadiona Malmea. Šta li ga tek čeka, ako potpiše ugovor sa Hamarbijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.