IZAŠAO I REKAO ONO ŠTO SVI ŽELIMO DA ČUJEMO: Piksi izneo najlepše moguće vesti pred Švajcarsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 14:50

IZAŠAO I REKAO ONO ŠTO SVI ŽELIMO DA ČUJEMO: Piksi izneo najlepše moguće vesti pred Švajcarsku

Bože zdravlja.

Reprezentacija Srbije u 20 časova u petak igra protiv Švajcarske odlučujući meč grupne faze Svetskog prvenstva.

Pre svega, Stojković je izneo zdravstveni bilten. On je odličan. A upitan je i za kritike.

- Ono što mene zanima i javnost, to je zdravstveno stanje. Za razliku od pre nekoliko dana mogu da kažem da je stanje dobro. Svi su radili treninge, osećaju se dobro i na raspolaganju. Što se tiče kritika, nisam čitao. Ako mi verujete. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pretpostavljam da je bilo kritika. Možda su ljudi očekivali nešto drugo, ali to je normalno. Nisam čitao da bih mogao da odgovorim. A i da jesam, ne bih se bavio tim stvarima - rekao je on.

Da li je Švajcarska bliža "bušnom siru" ili "organizovanosti kao sat"?

- Mi bismo voleli da pričamo o siru i da pronađemo te neke rupe koje bi nam donele rezultat koji priželjkujemo. Mi smo u aprilu znali da je Brazil druga dimenzija, a da ćemo između nas, Švajcarske i Kameruna tražiti drugo mesto. Znali smo da će ovaj meč biti od velike važnosti, to se sada i obistinilo. Pokušaćemo da pronađemo put do rezultata koji nama treba. To je pobeda. Učinićemo sve, nemojte sumnjati da će biti drugačije - rekao je Piksi.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.