IZABRAO JE ZVEZDU, A DOLAZI IZ STABILNOG KLUBA: Mrkela najavio novo pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 17:10

IZABRAO JE ZVEZDU, A DOLAZI IZ STABILNOG KLUBA: Mrkela najavio novo pojačanje

Završen transfer.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela prezadovoljan je završenim poslom sa Markom Stamenićem.

Vezista Kopenhagena na leto će postati fudbaler crveno-belih, a sa njim je potpisan predugovor koji će postati aktivan 1. jula 2023. godine.

- Doveli smo mladog igrača sa srpskim pasošem koji će naredne sezone biti bonus, a opet iza sebe ima ogromno iskustvo igranja Lige šampiona. Reč je o velikom potencijalu i fudbaleru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se najbolje snalazi u veznom redu, a s obzirom na njegove kvalitete, nema sumnje da će se brzo uklopiti u stil igre Crvene zvezde. Izabrao je Crvenu zvezdu kao sledeću destinaciju u karijeri, a dolazi iz jednog izuzetno stabilnog kluba, što nas čini izuzetno ponosnim. Verujem da je pred Stamenićem blistava budućnost, kao i da smo njegovim dovođenjem napravili odličan posao - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.