IZ ZVEZDE PORUČUJU: Dođite na Marakanu, BEZBEDNO je, nema razloga za brigu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 22:01

IZ ZVEZDE PORUČUJU: Dođite na Marakanu, BEZBEDNO je, nema razloga za brigu

Preduzete sve mere zaštite.

Predsednik zdravstvene komisije Fudbalskog kluba Crvena zvezda i Fudbalskog saveza Srbije doktor Miljko Ristić pozvao je danas navijače crveno-belih da bez straha dođu na utakmicu protiv Radnika, "pošto su preduzete sve mere i stanje je bezbedno".

- Hteo bih da pozovem sve zvezdaše na stadion i na utakmicu protiv Radnika. Obično nisam ja taj koji poziva navijače na stadion, ali situacija je specifična. Preduzeli smo sve neophodne mere, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje je potpuno bezbedno, što potvrđuju i izjave kriznog štaba Vlade Srbije. Imamo sve uslove da uživamo u fudbalu i u još jednoj šampionskoj partiji Crvene zvezde, nadam se što većem broju navijača na tribinama našeg stadiona - rekao je Miljko Ristić za klupski sajt.

Kapije otvaramo za vas!

Subota, 19h - SVI NA MARAKANU! 🔜🔥

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/zp9xc1vgcZ

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 4, 2020

Fudbaleri Zvezde igraju u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" protiv Radnika, utakmicu 28. kola Linglong Superlige Srbije. Crveno-beli su pobedom u prošlom kolu protiv Rada odbranili šampionsku titulu.

Spremamo se za subotu!

Budite spremni i vi! Računamo na vas!

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/NeCINLZGOK

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 4, 2020

Ulaznice za utakmicu koštaju 75 dinara, a sav prihod ići će Dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

- Već mesec dana preduzimamo neophodne mere. Treniramo više od mesec dana, svi u klubu su testirani, vodi se računa o tome. Videli ste da je na utakmici u Inđiji sve prošlo u najboljem redu, a nema sumnje da će tako biti i protiv Radnika - naveo je iskusni doktor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.