IZ ZVEZDE GRME DA SU OŠTEĆENI - STANKOVIĆ DOBIO CRVENI: Evo kako su Nemci poveli! Sporan faul PRE gola (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 22:45

IZ ZVEZDE GRME DA SU OŠTEĆENI - STANKOVIĆ DOBIO CRVENI: Evo kako su Nemci poveli! Sporan faul PRE gola (VIDEO)

Nisu izdržali...

Počela je grupna faza Lige Evrope.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Crvena zvezda u prvom kolu grupe "L" gostuje Hofenhajmu.

I nije loše počelo za crveno-bele. Na poluvremenu je nerešeno, bez golova. Pogodili su Nemci stativu i imali su inicijativu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je i Zvezda imala svoje šanse.

Na početku drugog poluvremena Strahinja Eraković je zatresao mrežu domaćina, ali je španski sudija Alehandro Ernandez svirao ofsajd.

Nisu potom dugo izdržali crveno-beli i Hofenhajm je preko Baumgartnera poveo u 64. minutu.

Bunili su se iz Zvezde da su oštećeni i da je prethodno igrač domaćih napravio faul, a zbog protesta je sa meča isključen i trener Dejan Stanković.

Pogledajte kako je pao gol, kao i sporan detalj pre samog pogotka:

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.