IVANOVIĆ NAJBOLJI U NOVIJOJ ISTORIJI: Nikola briljirao na debiju, zasenio Lesora, Morisona, Ročestija...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 17:15

IVANOVIĆ NAJBOLJI U NOVIJOJ ISTORIJI: Nikola briljirao na debiju, zasenio Lesora, Morisona, Ročestija...

Podatak za ponos.

Prva zvanična utakmica Nikole Ivanovića u dresu Crvene zvezde pamtiće se kao najbolja među debitantima u novijoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana. Naime, crnogorski plejmejker briljirao je u pobedi crveno-belih nad Splitom rezultatom 97:61.

Partizan je posle derbija slavio u Lučanima, i raspoložen čeka Spartak večeras (20.15). Gosti igraju prilično ofanzivno, pa je ovo prilika da vidimo dosta golova. Kvota na keca je 1,10, a na kombinazziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1&GG (domaćin pobeđuje, oba tima daju gol) 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Spartak.

Ivanović je za nešto više od 25 minuta na parketu ubacio 20 poena (8/11 iz igre, 2/4 za tri), po šest skokova i asistencija, te po četiri ukradene lopte i iznuđena faula, za ukupni indeks korisnosti 35.

Takvu rolu nije imao nijedan košarkaš Crvene zvezde u poslednjih (bar) 15 godina. A to nije mala stvar...

Ono što ostaje zapisano je to da je nekadašnji člabn Budućnosti indeksom 35 zasenio debitantski nastup Matijasa Lesora s početka takmičarske 2017/18. Bilo je to u pobedi nad Mornarom, kada je upisao 22 poena, četiri skoka, po dve asistencije i ukradene lopte, uz jednu blokadu za indeks 30.

Pored pomenutog francuskog centra, Ivanoviću u leđa gledaju i Adam Morison, Tejlor Ročesti, Kori Volden, Omar Kuk, Miroslav Raičević, Marko Kešelj, Antonio Burks, Džejms Gist, Dragan Apić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.