IVANIŠEVIĆ NAJAVIO OSVETU ĐOKOVIĆU: Nole ovo nikako nije smeo da mu uradi  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANIŠEVIĆ NAJAVIO OSVETU ĐOKOVIĆU: Nole ovo nikako nije smeo da mu uradi (VIDEO)

Smeh do suza.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković otputovao je na turnir u Dubai, a tokom leta došlo je do nečega što će njegov trener Goran Ivanišević dobro upamtiti.

Pet sati trajao je put od Beograda do Dubaija, putovali su sa maskama na licu, u vidu preventive od koronavirusa. Goran Ivanišević je planirao da prespava, ali se Novak na sve načine potrudio da mu razbije san.

Don’t know about you guys, but I call this mobbing 🤣 What do you >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << think? Does @djokernole deserve a good revenge? 🧐 All suggestions are more than welcome 😎 #lettheoldmansleep #revenge #ontheroad

Објава коју дели Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial) дана 20. Феб 2020. у 11:40 PST

- Društvo, ne znam za vas, ali ja ovo zovem mobingom. Šta mislite? Da li Novak zaslužuje revanš? Svi saveti su dobro došli - napisao je Ivanišević uz nekoliko smajlica koji plaču od smeha.

Uz Marijana Vajdu, Ivanišević je jedan od važnijih članova Novakovog štaba. Zato se nije ni naljutio kada mu je Novak kvario san u napornom letu, kada se najbolji teniser sveta smejao do suza.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.