IVANIĆ UPOZORAVA JAVNOST: Ništa još nije gotovo, ima još da se igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2020, 01:08

IVANIĆ UPOZORAVA JAVNOST: Ništa još nije gotovo, ima još da se igra

Zvezdina osmica čvrsto stoji na zemlji.

Jedan od najboljih fudbalera u pobedi Crvene zvezde nad Gentom (2:1), Mirko Ivanić, izjavio je da ga raduje nova pobede u Ligi Evrope. Crnogorski reprezentativac govorio je o fenomenalnoj saradnji sa Aleksandrom Kataijem i šansama crveno-belih da se domognu nokaut faze.

- Imao sam dve ili tri dobre šanse, nisam bio skoncentirasn, mogao sam bolje da reagujem, krivo mi je. Najvažnija stvar je što smo pobedili i što nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skupo platili moje promašaje -rekao je Ivanić

O saradnji sa Kataijem, koja je iz utakmice u utakmicu sve bolja i bolja.

- Poznajem Kataija dugo, dobro se slažemo na terenu i van njega. Znamo se još iz perioda omladinaca, fantastičan je igrač - istakla je crveno-bela osmica.

Crvena zvezda ima šest bodova iz tri utakmice, međutim, vezista upozorava da još ništa nije gotovo.

- Odigrali smo samo tri utakmice, ima još da se igra Gent i Slovan su dobre ekipe, bez obzira što smo ih pobedili. Biće neizvesno do poslednjeg kola - zaključio je Mirko Ivanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.