IVANA SE SKINULA: Slika Nedvedove ćerke je hit u svetu, ali ŠTA ĆE REĆI PAVEL?! Kakvo telo ima - neverica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 11:13

IVANA SE SKINULA: Slika Nedvedove ćerke je hit u svetu, ali ŠTA ĆE REĆI PAVEL?! Kakvo telo ima - neverica (FOTO)

Ona jednostavno nikada i nigde ne može da prođe neprimećeno.

Kako se približava letnji prelazni rok i nameće se pitanje hoće li Ronaldo i naredne sezone nositi dres tima iz Torina u medijima je sve prisutniji potpredsednik Juventusa Pavel Nedved. Kada je legendarni Čeh u pitanju o njemu kao fudbaleru zaista je nepotrebno trošiti reči jer sve što je imao uvek je jasno pokazivao na terenu. Sa druge strane, on je trenutno u situaciji u kojoj uverava navijače Juventusa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će Ronaldo i naredne sezone biti deo ekipe.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

A kada se svetla velike fudbalske pozornice pogase, Nedved je pre svega suprug i ponosni otac. Njegova ćerka Ivana, prava je lepotica koja jednostavno nikada i nigde ne može da prođe neprimećeno. Što zbog poznatog prezimena što zbog prirodne lepote i duge plave kose koja je njen zaštitni znak.

Ona gotovo svakodnevno svoje mnogobrojne pratioce na društvenim mrežama obraduje po kojom novom fotkom, a broj lajkova i komentara najbolje svedoči koliko se to njima dopada. Na najnovijoj fotografiji se skinula u kupaći kostim i izazvala tektonske poremećaje na mrežama. Uživajte.

A post shared by ivana nedved (@ivananedved)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.