ITUDISU NIJE SVEJEDNO: Trener Armejaca priznao čega se PLAŠI pred duel sa Zvezdom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITUDISU NIJE SVEJEDNO: Trener Armejaca priznao čega se PLAŠI pred duel sa Zvezdom (FOTO)

Duel srpskog i ruskog šampiona igra se u "Areni" od 19 časova.

Trener košarkaša CSKA Dimitris Itudis istakao je da njegov tim očekuje teška utakmica u Beogradu, s obzirom na to da Crvena zvezda igra 'naročito dobro' na svom terenu. Armejci će u Areni pokušati da zabeleži petu vezanu pobedu u elitnom takmičenju, predvođen Nandom de Kolom koji je u poslednje tri utakmice beležio u proseku po 22 poena.

Pričitaje i:

DELIJE, OBRATITE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PAŽNJU: Zvezdu će protiv CSKA bodriti SPECIJALAN gost! (FOTO)

ČOVIĆ: Dobili smo derbi glat. Moramo da pustimo Partizan malo da diše (FOTO)

KO ODLAZI, A KO DOLAZI? Čović otvorio karte! Spominjao Zagorca i centra od 700.000 evra!

- Još jedna teška utakmica je pred nama. Zvezda je još konkurentnija ove godine. Igraju vrlo dobro i u gostima, a naročito kod kuće. Igraju sa ambicijom, željom i vizijom. Moramo da budemo spremni za tešku utakmicu, fokusirani na stvari koje radimo najbolje - kazao je Itudis.

.@ItoudisD: We have another tough game ahead of us. Zvezda is even more competitive this year, they play really well both on the road and (especially) at home. They play with ambition, desire and vision. We have to be ready for difficult game, to be focused on things we do best. pic.twitter.com/Wi9y2fzS4x

— CSKA Moscow (@cskabasket) November 15, 2017

Ruski šampion je vodeći u ligi po broju postignutih koševa po utakmici, 88.2 u proseku, ali Zvezda bi mogla da profitira šutevima iz daljine, pošto su Moskovljani drugi u poretku po broju primljenih trojki po utakmici - 9.3 u proseku.

- Biće to dobra prilika za nas da pokažemo da možemo da igramo dobro i u takvom okruženju. Imamo iskustva igranja u Areni, tako da znamo kako je. Zvezda je energičan tim sa odličnim odnosom mladosti i iskustva. Ne samo da moramo da se nosimo s njihovom energijom, već moramo da ostanemo fokusirani na našu igru -  dodao je Kajl Hajns.

Utakmica između Crvene zvezde i CSKA igra se  od 19 časova u "Areni".

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.