ITALIJANI NE GUBE VREME: Na Zvezdinu adresu stigao ULTIMATUM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 10:18

ITALIJANI NE GUBE VREME: Na Zvezdinu adresu stigao ULTIMATUM!

Obaveze koje se moraju ispoštovati.

Pre nekoliko dana Srbiju je obišla vest da je italijanski drugoligaš Leće poslao poslednju opomenu beogradskoj Crvenoj zvezdi pred tužbu. Kao razlog se navodi kašnjenje isplate od 500.000 evra na račun transfera fudbalera Felipea Falka u klub iz Ljutice Bogdana. Ipak, kako saznaje Maxbet sport Leće je ovih dana postavio rok crveno-belima u kojem dug mora biti regulisan.

Kako prenosi Maxbet sport, Italijani su imali razumevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kašnjenje isplate, ali su nedavno istakli da će da budu primorani da tuže crveno-bele UEFA zbog neispunjavanja dogovora.

Niame, iz italijanskog drugoligaša su dali poslednji rok koji je dve nedelje za isplatu svojih potraživanja.

Kako javljaju iz Ljutice Bogdana, pokušavaju da se sve oko Falka završi u narednom periodu kao i još neke dospele obaveze prema igračkom kadru.

Takođe se čeka i prodaja pojedinih igrača koja bi trebala dodatno da poboljša budžet srpskog šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.