ITALIJANA NE ZANIMA NOVAKOVA STATISTIKA: Federer je najveći svih vremena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 15:13

ITALIJANA NE ZANIMA NOVAKOVA STATISTIKA: Federer je najveći svih vremena (FOTO)

Za njega je to jednostavan izbor.

Već nekoliko godina bukti rasprava o tome ko je najbolji igrač svih vremena u tenisu ili ko će to možda biti. Faktori na osnovu kojih se ljudi iz sveta tenisa, pa i obični navijači odlučuju između Rodžera Federera, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala variraju i četo zavise i od toga ko je čiji navijač.

Za nekadašnjeg italijanskog tenisera Adrijana Panatu, Rodžer Federer je najveći igrač svih vremena. Švajcarac je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekorder sa 20 osvojenih Grend slem titula, a postoje i mnoge kategorije u kojima je slabiji od Nadala i Đokovića, ali Italijanu to ne znači ništa.

Segnaliamo ai nostalgici di ahiPiroso che è uscita un’intervista di Fulvio Abbate a Adriano Panatta. Commossi nel ricordo, non possiamo che pubblicare.https://t.co/Cy6IiZpFJa

— Alessandro Negri (@Negritaliani) July 6, 2020

 - Lako je, Rodžer Federer. Statistika u korist Đokovića me ne zanima. Gledam ''kompletan prozivod''. Federer jeste i uvek će biti bolji od ostalih - prokmentarisao je Panata na pitanje o najboljem svih vremena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.