ISTORIJA TO NE PAMTI: Neverovatna scena sa VAR-om u Premijer ligi! Ovo već postaje SMEŠNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 18:23

ISTORIJA TO NE PAMTI: Neverovatna scena sa VAR-om u Premijer ligi! Ovo već postaje SMEŠNO (VIDEO)

Cirkus.

Svačega smo se nagledali, od uvođenja VAR-a u evropskom fudbalu, ali stiuacija koja dolazi sa terena Premijer lige prevazilazi sve granice.

Reč je o utakmici između Vest Bromvič Albiona i Brajtona, a u centru pažnje našao se glavni arbitar Li Mejson.

Radi se o golu koji je postigao kapiten gostiju Luis Dank iz slobodnog udarca, tako jer ga je izveo na brzinu. Iznenadio je golmana domaćih visoki štoper Brajtona, da bi ga Mejson najpre poništio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa priznao, pa opet na kraju poništio!!!!!

Poništio ga je najpre tvrdeći da nije dao znak, a potom je "provalio" da je to ipak učinio u trenutku dok je Dank išao ka lopti pa je posle razmišljanja pokazao na centar i omogućio gostima da se raduju.

Međutim, dok je Li Mejson stigao do centra, dobio je signal iz VAR sobe da još jednom pogleda situaciju, posle čega je odlučio da poništi pogodak i ponovi slobodan udarac.

Čelnici Premijer lige su se odmah oglasili, uz objašnjenje cele situacije koja se dogodila:

- Dva puta je dunuo u pištaljku. Prvi put da upozori golmana domaćih Džonstona, jer nije bio dobro postavljen, a drugi put da zaustavi udarac Luisa Danka koji je krenuo ka lopti bez odborenja sudije - stoji u saopštenju iz FA Engleske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.