ISPOVEST DEVOJKE KOJA TVRDI DA JU JE SILOVAO RONALDO: Nasrnuo je na mene i govorio da moram da ga stavim usta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST DEVOJKE KOJA TVRDI DA JU JE SILOVAO RONALDO: Nasrnuo je na mene i govorio da moram da ga stavim usta (FOTO)

Rešila da sve ispriča.

Pre nekoliko godina jedna Amerikanka je optužila Kristijana Ronalda za silovanje. Svoju priču iznela je nemačkom nedeljniku "Špiglu", koji je došao i do Ronaldove izjave, koja delimično potvrđuje navode.

Pravna bitka dve neravnopravne strane: Kristijana Ronalda, svetske fudbalske zvezde i Ketrin Majorga (34), nepoznata devojka iz Las Vegasa. Susret njih dvoje dogodio se 2009. godine u noćnom klubu, odakle su se uputili u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << apartman 57306 hotela Palms u Las Vegasu.

TEŽAK PEH ZA ZVEZDU: Milojević u Parizu bez VAŽNOG igrača! Poznato ko će ga ZAMENITI! (FOTO)

KO JE KOGA ZVAO? Bata Mirković rekao sve o telefonskom razgovoru sa Terzićem (FOTO)

An American woman is coming forward with her accusations that she was raped by Ronaldo in 2009 in this week's issue of @DerSPIEGEL English version on its way: https://t.co/ndODToWUhY

— Charles Hawley (@charles_hawley) September 28, 2018

 Rekla sam mu da ne želim seks s njim, a on je nasrnuo na mene i silovao me je jer sam rekla ne – izjavila je Majorga za “Špigl” koji je pisao i da je Kristijano Ronaldo u januaru 2010. dao devojci 375.000 dolara da ćuti, što je ova i prihvatila, potpisujući dokument. Osam godina kasnije je ipak, progovorila o tome, a njen advokat Lesli Mark Stoval (65) je podneo građansku tužbu protiv Portugalca.

Majorga je do detalja opisala za “Špigl” šta se dogodilo:

Kathryn Mayorga 2009 yılında Cristiano Ronaldo'nun kendisine çaktığını iddialarını bu kez detaylarıyla paylaştı. "Ronaldo çok güçlü bana dokunmaya başladı. Onu itip seks yapmak istemediğimi söyledim. Üzerime atladı ve hayır dememe rağmen bana tecavüz etti." pic.twitter.com/UKCsNkqMp7

— Scudetto Sports (@scudettosports) September 28, 2018

– Bila sam u klubu s prijateljicom. Neko me je iznenanda zgrabio za ruku. Bio je to on. Rekao mi je: Ti, dođi ovamo. Isprva nisam htela da mu se pridružim. Zatim me je častio pićem. Malo smo ćaskali i onda mi je zatražio broj telefona. Dala sam mu broj i jednostavno otišla. Kasnije mi je stigla poruka od njega. Pozvao me je da dođem u njegov apartman gde je bio s prijateljima. Otišla sam. Mnogi su bili u đakuziju. Ponudio mi je da se presvučem u njegov šorts. - Stajao je pored mene i tražio da mu diram penis. Milio me - samo 30 sekundi. Ja sam mu rekla ne. Onda je rekao da moram da ga stavim u usta. Kakav idiot! Nasmejala sam se i pomislila da je u pitanju šala. On je tako poznat i zgodan, a toliki je ljigavac - priča devojka. Pomislila sam: Da li je ovo šala? Kakav je glupak i gubitnik čovek koji je toliko poznat i bogat. Rekao mi je da će me pustiti ako ga poljubim. Rekla sam da ću ga poljubiti, ali ne želim da dodirujem njegov penis. Onda je on počeo nasilnički da se ponaša.

Ronalda preko svojih advokata tvrdi da nikakvog fizičkog zlostavljanja nije bilo, da su u kupatilu imali predigru i da joj se izvinio. Kada je izašla napolje, nijednim gestom se na njoj nije videlo da se dogodilo nešto strašno.

Ronaldovi advokati su spremili tužbu protiv “Špigla” zbog povrede časti i ugleda klijenta i grubog zadiranja u njegov privatni život.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.