ISPLIVALO: Otkriveno zašto je meč PSŽ - Zvezda dospeo u centar SKANDALA! Evo ko je KRIV za sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 13:50

ISPLIVALO: Otkriveno zašto je meč PSŽ - Zvezda dospeo u centar SKANDALA! Evo ko je KRIV za sve

Klupko se odmotalo.

Velika prašina podigla se posle prošlosezonske utakmice u Ligi šampiona, između PSŽ-a i Crvene zvezde. Priče oko nameštanja i čoveka sa koferom punom novca punile su stupce medija širom sveta, ali je krajnji epilog da je istraga prekinuta i svi su mislili da je na taj način ova priča završena.

Saga je, međutim, dobila novo poglavlje objavom iz francuskog L’ekipa sa naslovom "Tamna strana srpskog fudbala".

Naime, francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinari su posetili Ljutice Bogdana u potrazi za istinom, a od Zvezdana Terzića su dobili decidirani odgovor da nameštanja nije bilo i da nikakve sumnje ne bi trebalo da budu oko meča crveno-belih i Svetaca.

Francuzi nisu saznali ime doušnika koji je u UEFA prijavio ceo slučaj, ali su došli do saznanja ko je čovek koji je ceo ovaj slučaj doneo u kancelarije francuskih istražnih organa.

Radi se o Nikolasu Rodenskom, koji bio je zaposlen u Evropskoj kući fudbala kao deo tima koji se bavi zaštitom integriteta i borbe protiv nameštanja. Interesantno da je pre toga radio kao specijalni agent Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD.

– Bio je ubeđen da je njegov izvor pouzdan – kaže neimenovani izvor "L'ekipa"

Sa druge strane, direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nije imao dilemu da je Amerikanac jedini krivac što je priča puštena u etar.

– On je odgovoran. Ta osoba je UEFA stvorila probleme i oštetila integritet Lige šampiona u koju sponzori ulažu na desetine miliona evra… Zvezda je više od kluba, kao Barselona, nemoguće je i pomisliti da bismo učinili tako nešto – ljutito je rekao Terzić.

Inače, Nikolas Rodenski je napustio UEFA i sada je u Cirihu osnovao sopstvenu agenciju koja klijentima obezbeđuje "strateške savete o integritetu u sportu i borbi protiv korupcije".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.