ISPLIVALI NOVI DETALJI – ODŽO JE PRELEŽAO KORONU: Samo se naslonio na zid ispod koša i pao na zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 17:17

ISPLIVALI NOVI DETALJI – ODŽO JE PRELEŽAO KORONU: Samo se naslonio na zid ispod koša i pao na zemlju

Crna sudbina.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo doživeo je infarakt u košarkaškoj sali, ali ne u teretani stadiona Partizana, kako je prvobitno bilo reči. Odžo je nastradao u košarkaškoj sali u Humskoj u kojoj je imao individualni trening. Kako kažu očevici, samo se naslonio na zid sale ispod koša i pao na zemlju, piše Telegraf.

Odžo je nedavno preležao i korona virus, pa ostaje pitanje da li je i to imalo posledica po njegovo opšte zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanje.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta. Reanimirala je Odža, ali nakon reanimacije on je izdahnuo na putu ka bolnici i doktori su samo mogli da konstatuju smrt ovog dobroćudnog diva.

Kako navodi Tekegraf, Odžo je imao potvrdu da je zdrav i da može da trenira. Nažalost, ispostavilo se da je 7. avgusta imao svoj poslednji trening u životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.