ISPAO JE DŽEK: Evo kako se Braun RASTAO sa Partizanom i koliko je novca uzeo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPAO JE DŽEK: Evo kako se Braun RASTAO sa Partizanom i koliko je novca uzeo (FOTO)

Amrikanac odlazi iz Beograda.

Partizan i Entoni Braun sus e definitivno rastali. Ameikanac sa NBA iskustvom u crno-belom dresu nije pokazao ništa. Nije postigao nijedan poen. Istine radi mlao je igrao, ali ipak očekivalo se mnogo, mnogo više...

ZALEDILO U KOLORADU -32! Denver RAZBIO Lejkerse, Jokić kralja Lebrona (VIDEO)

PROŠLO JE ČETIRI DECENIJE: Dan kada je Partizan uzeo prvi evropski trofej (FOTO)

Posle potpisivanja sporazuma o raskidu ugovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Entoni Braun se pozdravio sa svojim saigračima i trenerima, a potom i napustio Beograd. Braun je u ABA ligi igrao nepuna dva minuta protiv Mege, dok je šansu na ''kašičicu'' dobio i na dva meča u Evrokupu, a za to vreme nije uspeo da postigne koš.

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ! Partizan dovodi EVROLIGAŠKO pojačanje! (FOTO)

.@TwoShotOne nije više igrač #KKPartizan https://t.co/rXPXKPiGBn#ABALiga #7DaysEuroCup pic.twitter.com/v4sa0ZzA5n

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) November 27, 2018

Kako nezvanično saznaje Telegraf, Braun je primio samo jednu mesečnu platu, baš onoliko koliko je i bio u klubu iz Humske.

Iako se nezvanično po društvenim mrežama govorilo da bi mogao da dobije 200.000 dolara samo za raskid ugovora, prema našim saznanjima, crno-beli nisu morali da izdvajaju toliki novac, jer je i Braun nije zatezao u pregovorima

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.