ISKUSNI STRUČNJAK SE VRATIO U ŠPANIJU: Srećan sam, mnogo posla je pred nama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 17:41

ISKUSNI STRUČNJAK SE VRATIO U ŠPANIJU: Srećan sam, mnogo posla je pred nama!

Predstavljen novi trener Betisa.

Čileanac Manuel Pelegrini (66) novi je španskog Betisa i poručio da je srećan zbog povratka u Španiju nakon 10 godina.

Iskusni bivši strateg Vest Hema, Mančester Sitija, Reala, River Plate i San Lorenca u naredne tri sezone biće trener ekipe sa Benito Viljamarina.

Mančester Junajted je u velikom zaletu, ima četiri pobede u nizu i blizu je mesta u LIgi šampiona. Zato deluje da večeras (21.00) Sautempton na Old Trafordu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema šta da traži – kec je 1,33, a Sigurna pobeda (bez gola gostiju) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Sautempton.

- Zadovoljstvo mi je što sam dobio priliku da dođem u klub kakav je Betis. Povratak u Španiju posle 10 godina predstavlja mi dodatni motiv. Betis je veoma popularan tim i siguran sam da imamo ekipu koja će moći da odgovori zahtevima navijača - rekao je Pelegrini na predstavljanju.

On je istakao da će njegov stručni tim Betisu doneti iskustvo koje će biti značajno za napredovanje ekipe.

- Svi smo na istom zadatku, moramo da pokažemo pobednički mentalitet, želju za pobedom i želju da igramo u Evropi. Pred nama je mnogo posla - zaključio je čileanski trener.

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.