IPAK NIJE DEFINITIVNO KRAJ? Centar će sledeće sezone igrati za Lejkerse

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IPAK NIJE DEFINITIVNO KRAJ? Centar će sledeće sezone igrati za Lejkerse

U gradu anđela raspoloženi da zadrže Kazinsa.

Pre samo nekoliko dana su Los Anđeles Lejkersi i zvanično saopštili da su otpustili povređenog centra Demarkusa Kazinsa. Međutim, čini se da takav status neće dugo trajati, pošto prema navodima ''The Athletics'' postoji želja obe stran da se saradnja nastavi kada se završi sezone. Jezeraši su morali da se odreknu Kazinsa jer hteli da oslobode mesto za dovođenje Markifa Morisa iz Detroit Pistonsa.

Ipak, Kazins >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nestaviti sa oporavkom od povrede ukrštenih ligamenata i sve to pod patronatom Lejkersa, ali neće putovati niti bhiti na klupi tima iz grada anđela.

Lakers and DeMarcus Cousins have mutual interest on a new contract in offseasonhttps://t.co/NRvT0qqb54

— Sportando (@Sportando) February 24, 2020

Kazinsa su draftovali Sakramento Kingsi 2010, a u Los Anđeles je stigao prošlog leta. U Sakramentu je bio sedam sezona, da bi zatim nosio dres Nju Orleans Hornetsa i Golden Stejt Voriorsa pre nego što je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 3,5 miliona dolara sa Lejkersima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.