INTER JURI PRVU POBEDU: Kako protiv ekipe koja je savladala Real u Madridu? Moraće MUŠKI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 10:14

INTER JURI PRVU POBEDU: Kako protiv ekipe koja je savladala Real u Madridu? Moraće MUŠKI

Šahtjor je najprijatnije iznenađenje prvog kola.

Inter se vratio na kolosek pobedom protiv Đenove i malo zalečio rane od poraza u gradskom derbiju, a potom i nerešenog rezultata sa Menhengladbahom. Ali - dolazi ekipa koja je pobedila Real u Madridu.

Neverovatni Šahtjor je prošle nedelje zaprepastio Špance i oduševio svet junačkom pobedom 3:2 protiv madridskog Reala, tako da nema sumnje da u fantastičnom raspoloženju dočekuju italijanskog giganta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Posle pobede nad Realom usred Madrida, Šahtjoru je značajno poraslo samopouzdanje, pa ima velike ambicije i večeras (18.55) protiv Intera. Kvota na keca je čak 4,30, dok je na dvojku 1,85, a na iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Inter.

Inter posle osvojenog jednog boda protiv Borusije u prvom kolu jednostavno mora da krene na sva tri protiv Šahtjora, a budući da obe ekipe imaju izuzetan napadački potencijal, nadamo se da golovi neće izostati.

Meč u Ukrajini se igra od 18:55 časova, zvanično je Inter favorit, ali svaki iole veći poznavalac fudbala će vam reći da u ovom duelu favorita apsolutno nema.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.