INSTAGRAM UKLONIO OBJAVE ZBOG GOVORA MRŽNJE: Ultrasi iz Tirane provocirali, Delije im oštro uzvratile!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2020, 22:04

INSTAGRAM UKLONIO OBJAVE ZBOG GOVORA MRŽNJE: Ultrasi iz Tirane provocirali, Delije im oštro uzvratile!

Tenzija raste.

Navijači Tirane, protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona dobili su odgovor od navijača crveno-belih, što ih je propisno naljutilo pa su nastavili sa morbidnim provokacijama.

Posle pesme na srpskom i skandiranja "Ubij Srbina", koju su objavili, podelili su i jezivu pretnju u vidu otkinuta tri prsta, koja predstavljaju simbol Srba.

Nije se na tome stalo, već su objavili i poruku preuzetu od hrvatskih huligana koji su ustaških >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastrojeni "Srbe na vrbe".

Upravo tu poruku su im očigledno navijači Zvezde, koji su već počeli da se prepucavaju s njima, masovno prijavljivali, pa je Instagram sklonio objavu koja je bila na zvaničnoj stranici navijača Tirane, a razlog je kršenje pravila Instagrama i govor mržnje.

Albanci su zatim objavili novi post uz objavu da im je slika sklonjena, uz komentar: Dobar Srbin je mrtav Srbin.

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.