IMA VELIKI RAZLOG: Jokanović hoće da se VRATI kući! OVI klubovi žele Srbina na klupi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 17:45

IMA VELIKI RAZLOG: Jokanović hoće da se VRATI kući! OVI klubovi žele Srbina na klupi!

Mediji bruje o tome.

Srpski trener i proslavljeni igrač Partizana Slaviša Jokanović, nalazi se pred povratkom u Englesku.

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Kako prenose britanski mediji, aktuelni šef struke katarskog Al-Garafija, ostaće na klupi ovog kluba do kraja tekuće sezone, posle čega planira da razgovora sa čelnicima kluba o povratku na Ostrvo.

Podsetimo, Jokanović je u Katar došao 2019. godine, i odmah doveo Al-Garafu do 4. pozicije na tabeli katarske Stars lige i do polufinala nacionalnog kupa.

Osvojeno 4. mesto zadovoljilo čelnike kluba, jer im je Jokanovićev rezultat omogućio učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona Azije. Srpski stručnjak je upravo zbog toga bio među kandidatima za trenera sezone, zajedno sa Ćavijem i Dijergom Agireom iz Al-Rajana, kojem je na kraju i pripalo ovo priznanje.

Slavisa Jokanovic is weighing up a return to management in England.[Mail]

— Chelsea (@ouggi) January 17, 2021

Slaviša Jokanović želi da se vrati na Stari kontinent, jer mu je porodica i dalje u Evropi. Akcenat je bačen na Englesku, jer je na Ostrvu u prethodnim godinama imao dosta uspeha. Do skora je bio blizu da sedne na klupe VBA, Šefild Venzdeja, Kardifa, Derbija, pa trenutno razmatra opcije gde će nastaviti karijeru, posle otkaza koji je dobio u Fulamu pre tri godine.

Inače, Srbin je dva puta uvedio klubove iz Čempionšipa u plej-of, najpre 2015. godine sa Votfordom, kada je dobio otkaz i pre početka sezone, a drugi put sezone kasnije kada su Kotidžeri pobedili Aston Vilu u finalu plej-ofa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.