IMA LI KRAJA: Evo u kakve je sad PROBLEME zapao Ognjen Vranješ

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2020, 11:05

IMA LI KRAJA: Evo u kakve je sad PROBLEME zapao Ognjen Vranješ

Neizvesnost.

Nivši reprezentativac, BiH, Ognjen Vranješ i dalje ima problema oko nastavka svoje karijere, iako je delovalo da je postignut dogovor o raskidu ugovora sa Anderlehtom.

Belgijanci su ipak odustali od prekida saradnje i žele da uzmu novac za obeštećenje na iskusnom štoperu za koga sada traže milion evra.

Kontroverzni fudbaler je bio na putu da potpiše trajni ugovor sa AEK-om u kome je igrao na pozajmici i iz koga je svojevremeno otišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Belgiju, ali sada se situacija zakomplikovala bez obzira što u Anderlehtu ne računaju uopšte na njega.

Back in the news is Ognjen Vranješ

Several reports have surfaced that the Bosnian defender from Anderlecht wants to return to #AEK, this time permanently

Negotiations have resumed between both clubs and is reportedly on the verge of conclusion. #SLGR #rsca pic.twitter.com/Rj9RrdNncX

— Hellas Football (@HellasFooty) July 25, 2020

Atinski klub želi da ga zadrži, ali samo pod uslovom da ne plaća obeštećenje, međutim, Belgijanci žele da povrate novac koji su uložili u njega i to istu sumu za koju su ga doveli iz Grčke.

Vranješ ima ugovor sa Anderlehtom na još 2 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.