IMA DOSTA STVARI O KOJIMA NE MOGU OVDE DA PRIČAM Obradović kaže da nije skroz zadovoljan, ali radi se na svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 23:06

"IMA DOSTA STVARI O KOJIMA NE MOGU OVDE DA PRIČAM" Obradović kaže da nije skroz zadovoljan, ali radi se na svemu

Ubedljiv trijumf, međutim ima prostora za napredak.

KK Partizan savladao je Turk Telekom rezultatom 85:59 (21:12, 20:22, 23:7, 21:18) u drugom kolu Evrokupa. Crno-beli u fenomenalnoj atmosferi dvorane "Aleksandar Nikolić" kontrolisali meč grupe "A" prestižnog kontinentalnog takmičenja.

Na konferenciji posle meča, trener crno-belih Željko Obradović izneo je i neke greške, ali je generalno zadovoljan.

- Kad si agresivan u napadu, dolazi do izgubljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopti. To može da se razume, ali ne može kad su izgubljene lopte posledica nerazumevanja. Želja kod ovih igrača je ogromna, da se upišu, da osete aplauz ove predivne publike, to je sve normalno. Ja imam strpljenja, ali moj posao je da ukazujem na greške. Ima tu dosta stvari o kojima ne mogu da govorim ovde, to je unutar ekipe. Način na koji se prave faulovi na primer, sve to treba da pomogne da u narendom periodu rezultati budu bolji - kaže Žoc.

KK Partizan je primio samo 45 poena od Krke, a sada takođe pohvalnih 59.

- Mi radimo na odbrani, u toku meča menjamo stvari. Opet smo primili neke jeftine poene, ali ne odustajemo od agresivnosti. Odbrana nam je prilično dobra, trebalo bi da svedemo protivnike na što manje lakih poena. I večeras je bilo lakih poena, ali dobro - kaže Obradović i zaključuje o igri u skoku:

- Skok je stvar želje, ali i treninga. Naši spoljni igrači počinju da rade na tome sve bolje. Radimo i na tome. Ima mnogo toga na čemu radimo, ali ne verujem da to previše interesuje ljude i ne bih ulazio u detalje - smatra trener Partizana.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.