IGRAO JE MALO PROTIV SRBIJE: Poznato da li Goran Dragić igra na Evrobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 10:36

IGRAO JE MALO PROTIV SRBIJE: Poznato da li Goran Dragić igra na Evrobasketu

Selektor Sekulić se obratio novinarima.

Košarkaš Čikaga Goran Dragić biće spreman za predstojeće Evropsko prvenstvo, saopštio je selektor slovenačke reprezentacije Aleksandar Sekulić.

Slovenački mediji podsećaju da je Dragić imao malu minutažu pre dva dana na prijateljskom meču sa Srbijom u Ljubljani, koja je završena pobedom domaćeg tima posle produžetka 97:92. Pojedini mediji su objavili da je košarkaš Čikaga povređen i da se dovodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanje njegov nastup na EP.

- Sve je u redu sa Goranom. Bilo je planirano da igra pet, šest minuta i onda da odmara kako bi bio u formi za naredne utakmice. Ne želimo da rizikujemo nepotrebnu povredu - rekao je Sekulić.

Dragić (36) je sa nacionalnim timom Slovenije osvojio zlatnu medalju na EP pre pet godina u Turskoj.

EP će biti održano od 1. do 18. septembra. Slovenija će na kontinentalnom šampionatu igrati u grupi sa Nemačkom, Francuskom, Litvanijom, Mađarskom i BiH.

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.