IGRAO JE JUČE NA MARAKANI: Zvezda mu je dala POSLEDNJU ponudu: Uzmi ili ostavi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAO JE JUČE NA MARAKANI: Zvezda mu je dala POSLEDNJU ponudu: Uzmi ili ostavi! (FOTO)

Crveno-beli žele reprezentativca.

Crvene zvezda želi da još pre početka zimskog prelaznog roka, završi najveće poslove i na miru počne planove za nastavak sezone. Crveno-beli su se okrenuli staroj želji - Mirku Ivanići, lucidnom organizartoru igre koji bi još više oplemenio igru srpskog šampiona.

Posle dogovora sa Nemanjom Milunovićem, Ivanićevim doskorašnjim saigračem iz BATE Borisova, rukovodstvo crveno-belih se prema saznanjima Sportskog žurnala okrenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ka još jednoj višegodišnjoj želji. Ivanić je već nekoliko puta odbio prvo Partizan, pa onda i Zvezdu, uglavnom to obrazlažući željom da igra u inostranstvu. Možda bi međutim ova nova Zvezda, učesnica Lige šampiona, mogla da ga ubedi da mu je ipak bolje nazad u Srbiji nego u Belorusiji?

ZIMUS JE STIGAO NA MARAKANU: Hajdin OTKRIO neke bitne stvari vezane za Zvezdin tim (FOTO)

Žurnal piše: biće ovo verovatno poslednji put da će Zvezda i pitati Ivanića. Ako još jednom istakne da ne želi da bude deo srpskog fudbala povući će se crveno-beli. Ako odgovor bude potvrdan krenuće se u pregovore sa BATE Borisovim.

Belorusi su prošle sezone za Ivanićevu slobodu tražili 1.700.000 evra. To je novac koji Crvena zvezda ne bi dala, jer iako je ove sezone ozbiljno zaradila i dalje vuče dugove iz prošlosti. Dakle, morao bi i BATE da pristane na kompromis. Pride, već je Zvezda pokrivena na toj poziciji. Igrač Ivanićevog kvaliteta svakako bi dobro došao, ali njegov dolazak nije prioritetna stavka u planu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Partizanu i dalje tiho, a Zvezda već sprema i treće zimsko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018

Upšrava crveno-belih ne gubi vreme, na Marakani je, izgleda, zimski prelazni rok već počeo...Veoma aktivni su u Crvenoj zvezdi ovih dana, tokom prvenstvene pauze, po pitanju pojačanja za drugi deo sezone...Pre par dana pšreneli smo da je uprava srpskog šampiona već postigla dogovor sa Nemanjom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.