I sneg i kiša, ali i vatra! Evo kakva je atmosfera dva sata pre meča godine! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sneg i kiša, ali i "vatra"! Evo kakva je atmosfera dva sata pre meča godine! (foto)

Biće pakleno!

Fudbaleri Crvene zvezde i CSKA Moskve od 18.00 otvaraju evropsko proleće.

Naši reporteri nalaze se na licu mesta i prema njihovim rečima, uslovi će biti izuzetno teški, kao što i sami znate, zbog ledene kiše i snega.

Ipak, Delije će se pobrinuti da vatrena atmosfera olakša posao crveno-belima, koje čeka težak posao protiv ruskog velikana.

Redovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su već ogromni, tribine se polako pune, i sigurno je da će biti ispunjene do poslednjeg mesta., a upravo zbog toga ima i dva prstena obezbeđenja oko stadona.

Tu je i konjička brigada, ali i obezbeđenje sa psima, koje ne dozvoljava bilo kakvo zadržavanje u parku, već usmerava navijače ka stadionu.

Očekivano, ima mnogo tapkarosa, i mnoštvo štandova sa navijačkim rekvizitima.

Zanimljivo je da se na blagajnama Partizana prodaju karte za meč sa Viktorijom, ali je policija odlučila da rastera grupu Delija koja se okupljala u blizini kako ne bi bilo eventualnih problema.

Dakle, tu su kolone pokislih, ali spremnih navijača da dlanovima užare atmosferu u ovom hladnom danu.

Pratite sa nama dešavanja sa "Rajka Mitića", uskoro čekamo sastave.





Foto: Aleksandar Obrenović i Pavle Knežević
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Delije ponosne, jedan mora na SP, drugi odigrao za 20, a evo ko rešava revanš! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018

Reakcije Delija...Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova sa ekipom CSKA, i imaju za čim da žale...Crveno-beli su pružili izuzetno snažan otpor favorizovanom rivalu, i imali više pravih prilika za pobedu...U prvom delu igre najbolju šansu, pravi zicer promašio je Radonjić kada mu je Akifejev...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.