I posle infarkta nije spreman da kaže KRAJ fudbalu

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I posle infarkta nije spreman da kaže KRAJ fudbalu

Iker Kasiljas vratiće se uskoro na teren, nepunih tri meseca pošto je pretrpeo srčani udar

Iker Kasiljas je u maju doživeo srčani udar, ali je spreman da se vrati fudbalu.

On je prihvatio novu ulogu, da se vrati na poziciju direktora u Portu i da koordinira između igrača, trenera i čelnika kluba.

On će se tako izmestiti pored terena, ali, kontra izričitim savetima lekarima, još nije spreman da kaže zbogom fudbalskoj karijeri.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Porto mu drži "otvorena vrata".

"Radiću nešto drugačije u odnosu na sve do sada. Trener Seržo Konseisao je pričao sa mnom posle svega što se dogodilo i želi da ostanem blizu mladih igrača, blizu ekipe zbog svih promena. Pružiću svoj maksimum da im pomognem", poručio je Španac za klupski kanal.

Kasiljas se još uvek oporavlja, ali već gleda unapred.

"Spremamo se da odradimo sjajnu sezonu. Ostalo je još nekoliko nedelja pre početka zvaničnih utakmica, ali se svi nadamo i naoštreni smo da ostvarimo najbolje rezultate - osvojimo ligu, kup i što bolje doguramo u Evropi", poručio je Kasiljas.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.