I dan: Na terenu petorica Srba – i Novakov dželat sa RG

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 20:04

I dan: Na terenu petorica Srba – i Novakov "dželat" sa RG

Poznat je raspored mečeva za prvi dan predstojećeg Srbija opena u Beogradu.

Program počinje u podne (12.00), a mečevi će se igrati na tri terena.

Imaćemo prilike da vidimo petoricu srpskih tenisera, Nikolu Milojevića, Viktora Troickog, Danila Petrovića, Filipa Krajinovića i Hamada Međedovića.

Oni neće imati lak zadatak – Milojevića očekuje dvoboj sa Argentincem Federikom Korijom i taj duel će otvorili program na Centralnom terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nakon toga sledi duel Troickog sa Marko Čekinatom, Italijanom koji je pre nekoliko godina savladao Novaka Đokovića na Rolan Garosu.

Nakon jednog dubla, i meča Džona Milmana i Danila Petrovića, zavesu na Centralnom terenu spuštaju Filip Krajinović i Stefano Travalja.

Prvog dana igraju se još četiri duela u singlu, a na teren će istrčati Hamad Međedović, kome će rival biti Argentinac Fakundo Banjis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.