Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 18:39

I Vojvodina dala reprezentativca: Saničanin siguran starter kod Bajevića

Čak 32 igrača na spisku selektora Bosne i Hercegovine

Ima i Vojvodina čime da se pohvali. Dobili su Aleksandar Katai i Saša Zdjelar pozive u državni tim Srbije, nekoliko stranaca iz tabora večitih biće angažovano tokom predstojeće pauze, a reprezentativca je dao i trenutno drugoplasirani tim Superlige, pošto se Siniša Saničanin našao na spisku kandidata za selekciju Bosne i Hercegovine.

I to kao jedini član Superlige u taboru Zmajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koje najpre 12. novembra u Sarajevu očekuje kontrolni duel sa Iranom, a onda dva susreta Lige nacija, 15. novembra u Amsterdamu sa Holandijom, tri dana kasnije sa Italijom na stadionu „Asmir Ferhatović Hase“.

Selektor Dušan Bajević očigledno veruje Saničaninu, koji je svih pet utakmica za BiH odigrao pod vođstvom iskusnog stručnjaka. Debitovao je 4. septembra na gostovanju Italiji i otad je nezamenjiv. Dosad je počeo i završio svaki duel i očekuje se da tako bude i na naredna tri.

Saničanin je izuzetno značajan šraf u odbrambenoj postavci Nenada Lalatovića. Ove sezone od 14 kola, uključujući i gostovanje Metalcu u Gornjem Milanovcu, bio je starter na 12 mečeva.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na spisku selektora Dušana Bajevića se nalazi 32 igrača i to:

Golmani: Ibrahim Šehić (Konja), Kenan Pirić (Maribor), Jasmin Burić (Hapoel Haifa);

Defanzivci: Siniša Saničanin (Vojvodina), Adnan Kovačević (Ferencvaroš), Samir Zeljković (Velež), Anel Ahmedhodžić (Malme), Denis Hadžikadunić (FRostov), Sead Kolašinac (Arsenal), Bojan Nastić (BATE Borisov), Advan Kadušić (Celje), Branimir Cipetić (Široki Brijeg), Darko Todorović (Hajduk Split), Josip Ćorluka (Zrinjski);

Vezisti: Rade Krunić (Milan), Stjepan Lončar (Rijeka), Vladan Danilović (Nasional), Miralem Pjanić (Barcelona), Gojko Cimirot (Standard Lijež), Amir Hadžiahmetović (Konja), Amer Gojak (Torino), Haris Hajradinović (Kasimpaša), Deni Milošević (Konja), Amar Rahmanović (Sarajevo), Benjamin Tatar (Sarajevo), Almedin Ziljkić (Borac), Edin Višća (Istanbul Bašakšehir), Ajdin Hasić (Bešiktaš);

Napadači: Edin Džeko (Roma), Armin Hodžić (Kasimpaša), Smail Prevljak (Eupen) i Aldin Turkeš (Lozana).

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.