I NAVIJAČI ZVEZDE SE NADAJU: Gde će Teodosić nastaviti karijeru?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NAVIJAČI ZVEZDE SE NADAJU: Gde će Teodosić nastaviti karijeru?

Čeka se odluka.

Miloš Teodosić nekoliko dana nije igrač LA Klipersa, pa uveliko traju spekulacije gde bi kapiten srpske reprezentacije mogao da nastavi karijeru.

U igri je dve opcijae od povratka u Evropu do pauziranja kako bi se spremio za Svetsko prvenstvo u Kini.

Kako god, ishod oko Teodosića sa dozom nestrpljenja i nade iščekuju i navijači Crvene zvezde. Na Malom Kalemegdanu su svesni da je nerealna opcija da Teo zaigra u Zvezdi baš ovog proleća, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali...

Sve će biti poznato do petka u ponoć, jer tada ističe rok za licenciranje igrača za finiš ABA lige. Nema potrebe isticati koliko bi igrač Teodosićevog kvaliteta značio crveno-belima u bici za evroligašku vizu. Kao najozbiljniji kandidat za njegov novi klub navodi se turski Anadolu Efes.

U svakom slučaju trener Zvezde Milan Tomić imaće igrača više na raspolaganju u najvažnijem delu sezone, jer je član kluba sa Malog Kalemegdana postao iskusni američki bek Kej Si Rivers.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.